Penerbitan Dato' Sri Mohd. Najib Tun Abdul Razak

Mohd Najib Abdul Razak. (2012). The civil service forging changes exeeding expectations, Nur Ilyana Mohamad Shaharul Hashri (Trans.). Kuala Lumpur: Institut Terjemahan Negara Malaysia.

Mohd Najib Abdul Razak. (2011). Perkhidmatan awam meneraju perubahan melangkau jangkaan. Putrajaya: Razak School of Government.

Mohd Najib Abdul Razak. (2009). Moving ahead Malaysia-China relations. Petaling Jaya: MPH Group Publishing Sdn Bhd.

Mohd Najib Abdul Razak. (2009). Menakhoda zaman menyingkir kelemahan, menyahut cabaran, menggerak perubahan, membina masa depan. Kuala Lumpur: Institut Terjemahan Negara Malaysia.

Mohd Najib Abdul Razak. (2006). Globalising Malaysia towards building a developed nation. Petaling Jaya: MPH Group Publishing.

Mohd Najib Abdul Razak. (1996). Model kepimpinan Asia abad ke 21. Kuala Lumpur: Pusat Penyelidikan Strategik Malaysia.

Mohd Najib Abdul Razak. (1996). Leadership models of Asia in the 21st century. Kuala Lumpur: Malaysian Strategic Research Centre.

Mohd. Najib Abdul Razak. (1995). Asia-Pacific's strategic outlook the shifting of paradigms. Petaling Jaya: Pelanduk Publication.

Mohd Najib Abdul Razak. (1987). Dialog Utara 3. Kuala Lumpur: Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan.